Aká bola vaša najväčšia láska?

15. júl 2023

Caute baby,
mam 21 a asi 6 rokov som bola zamilovaná do najlepšieho kamaráta. Neskôr mi to aj opätoval, ale momentálne sa zachoval podľa mňa škaredo a viem, že dat sa s ním dokopy po tomto by bolo hlúpe a navyše mi príde, že z jeho strany to nie je rovnako silné. Recami hovorí, ze hej ale skutky sú iné+ už ho poznám dobre a vidim to na ňom. Na druhú stranu je to moja taká najväčšia láska a aj ked som mala iných tak som k nemu niečo cítila. Ale chcela by som niekoho pre koho nebudem samozrejmosťou, ale niečím viac výnimočným. Som rozhodnutá to nechať tak a ostať pri kamarátstve alebo možno aj kamarátstvo prerušiť, ale zaujíma ma ci aj iné ženy to zažili. Prešlo vás to po rokoch, či stále vo mne nieco ostane a len to mám ignorovať? Našli ste niekoho koho lubite viac? U mna je aj otazka, či najdem niekoho s kým si budem rozumieť viac. Je to okej nechať takúto "životnú lásku" ísť? Chcem si prečítať životné skúsenosti iných. Veľa to na mojom nazore asi nezmení, ale je to predsa len lepší pocit, že viem, že si tym neprechadzam len ja.

mimi2018
15. júl 2023

Životná láska to nebola lebo už nie ste spolu. Netráp sa je to normálne. Stáva sa. Máš ešte kopec času aby si stretla toho pravého s ktorým si budeš vedieť predstaviť svoju budúcnosť. Držím palčeky.

deti95060810
15. júl 2023

prosím ťa, ja za každou láskou pálim mosty.... viac ma nezaujíma. a to s ex mám aj syna...
najviac vždy milujem súčasnú lásku - na starú lásku si ani len nespomeniem, ba čo viac - cítim k nej odpor...

domkakvet
15. júl 2023

Tazko povedat co citis, ci je to ta prava laska, mozes sa este zamilovat viac a aj nemusis.

jj298
15. júl 2023

Nie je to tvoja zivotna laska ani najvacsia. Ved to ani nemas s cim porovnat.

marca12
15. júl 2023

Co je to zivotna laska? Nie sme v romantickych filmoch. Kazdeho som lubila inym sposobom. Mala som jedneho takeho kamarata vo veku cca 16-17 rokov, do ktoreho som bola zalubena. Par krat sme sa len bozkavali,ale casom som zistila,ze ma len vuyziva,ale dlho ma drzalo zalubenie. To bolo take pubertalne zalubenie. Teraz uz lubim aj preto,aky je moj partner a nielen preto,ze ma nadherne velke oci a velke pery a sexi zadok 😂

autor
15. júl 2023

@jj298 Mam to s cim porovnať. Bola som zamilovaná aj do iných. Možno som to zle nazvala že najväčšia láska. Je to skôr taka tá, čo sa vraciala naspäť a je u mňa najdlhšie, najhlbšie.

dzulli1980
15. júl 2023

Ja som mala 18, keď som stretla svojho osudového muža ... ja som ho fakt neskutočne milovala, on bol hajzel, neskutočný klamár, ťahal to paralelne s viacerými ženami ... v priebehu 15-tich rokov sme sa schádzali, rozchádzali, stále bolo niečo, čo nás spájalo dokopy ... mňa pri každom rozchode s ním fyzicky bolela duša ... potom som stretla svojho teraz už manžela ... nebola to láska ako hrom, nemala som motýle v bruchu, nelietali iskry skrz naskrz krížom krážom, napriek tomu som vedela, že toto je muž, pri ktorom budem šťastná, ktorý sa postará, ktorý ma nenechá v sračkách, ak sa čosi stane, úplne ma od toho môjho osudového muža zahojil ... je to taká iná láska, zrelá, zodpovedná ... a keby teraz postavili ku sebe toho môjho osudového muža a môjho manžela, vyberiem si svojho manžela ...

autor
15. júl 2023

@dzulli1980 Takéto odpovede je radosť čítať. ☺️ A s tvojim terajším si sa dala dokopy z rozumu a potom prišli city? Alebo si sa necítila na začiatku, že tam niečo chýba?

dzulli1980
15. júl 2023

Ja som od začiatku vedela, že to je proste on ... neviem to vysvetliť, jednoducho sme sa stretli, začali sme randiť (už naše prvé rande trvalo 10 hodín), bolo nám spolu jednoducho dobre, vtedy som mala 34 rokov, to už nie je také bezhlavé, šialené zaľúbenie sa.

diablikovci
15. júl 2023

Podľa mňa životná láska je taká že keď si snim až do konca života fakt až do staroby 🙂

mamamasama
15. júl 2023

Martin V. z 1.A 😅