Prečo je Plačková s manželom na slobode?

9. máj 2024

Ako je možné, že niekomu nájdu viac ako deväť kilogramov omamných a psychotropných látok metamfetamín, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90-tisíc jednorazových dávok drogy a oni zostanú na slobode? Alebo záhadne prídu o život? Naozaj, kde to žijeme?

Niektorí obvinení šli do väzby. Zuzanu Plačkovú a jej manžela prepustili na slobodu. Po takmer ôsmich mesiacoch im Generálna prokuratúra SR zrušila obvinenie cez známy paragraf 363. Ďalšia dvojica obvinených sa konca vyšetrovania nedožila.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/882080-ukonci...

bublinka1426
9. máj 2024

lebo maju 100000000000000000000000000000000000000

lujza123
9. máj 2024

Pretože predávajú vplyvným ľudom. Ale takto to vzdy býva, musia padnúť pešiaci aby ochránili kráľovnú.

kiwi3
9. máj 2024

no dobre, ale mas ten pripad nejak blizsie nastudovany? nasli to u nich doma? ak nie, pravdepodobne tam nebol dostatok dokazov. druha moznost, ze slobodu vymenili za nejaky dobry matros a podporu pelegrinimu vo vobach. robim si srandu, ale kto vie - na slovensku je mozne vsetko.

autor
9. máj 2024

Dokedy sa nám táto preplácaná čúza bude vyškierať do tvári? Koľko detí a dospelých už prišlo o život kvôli ich drogám a mamone?

ciernysokol
9. máj 2024

Lebo by nasi predstavitelia zostali nasucho.

ciernysokol
9. máj 2024

Na to nech odpovedia tie a ti, ktore tuto dvojicu sleduju, nakupuju kolageny a na youtube si pustaju priblbly Piatocek.

autor
9. máj 2024

@ciernysokol
@lujza123 toto tu kde žijeme je jedna mafiánska diera a nie právny štát.

autor
9. máj 2024

@ciernysokol som kúpila od jednej mamičky tu na MK mikinu a asi 20x som ju musela oprať, preprať v rukách znova oprať, potom ocot a takto dookola, lebo vraj použila Plačkovej aviváž. Ľudia to bol taký smrad 🙏🤯 ako Plačková samotná aj s tým jej “biznisom” influencerky.

stanulienkat
9. máj 2024

@ciernysokol máš to dosť pomýlené. Piatoček pocuvajú inteligentní ľudia, to ostatné pozerajú voliči sociálnej demokracie. Apropo známosti má Plačkova nanajvyšších miestach. Treba sa opýtať pána Kaliňáka kto mu dodáva koks aj celemu vládnemu smeru. Majú tam veľmi dobre kontakty. Takže treba ísť s týmto smerom.

stanulienkat
9. máj 2024

Autorka-Jej @ciernysokol nepíš o mafiánskom štáte, pretože ona je volič súčasnej koalície, ona ti rozumieť nebude, ked pises o mafianskom a skorumpovanom state.

maca1984
9. máj 2024

Dovtedy, kým ju ľudia budú sledovať, kupovať jej shity.
A dovtedy, kým nám budú vládnuť tí, čo podporujú to, čo podporujú.
Hádam špecifikovať nemusím.

ciernysokol
9. máj 2024

@stanulienkat si velmi cudna a neprijemna. Po prve, ja som sucasnu koaliciu ani na jednych volbach nevolila a zrejme som ti stupila na otlak s tym Piatockom. Mimochodom, nepoznam jedineho inteligentneho cloveka, co to pocuva. Je to hudba z romskych diskotek.

egonsk
9. máj 2024

Ti zviedla frajera, ze si na nu tak vysadena? Bulvar nafukne aj embrio na velkost vajca, nechapem teda, preco zaujimas extremne postoje. Mne je ta baba uplne ukradnuta, ani ked sa pretrcala v TV, tak som ju nemusel pozerat a prepinal som program rovnako ako u reklam, ale aby som pichal ihly do jej woodoo babiky som rozhodne nespadol.

stanulienkat
9. máj 2024

@ciernysokol to, že volíš republiku, alebo SNS je rovnaká stoka. A to, že nepoznáš inteligentných ľudí, by som na teba aj tipovala.😉

denkatn
9. máj 2024

podla toho kto sme koho volili, taky budeme alebo nebudeme mat pravny stat. pravny stat pre mna znamena ze zakony platia pre vsetkych rovnako. ryba smrdi od hlavy, ked nie je poriadok hore, nebude poriadok ani na nizsich miestach.

maca1984
9. máj 2024

@ciernysokol ja keď počujem " piatoček", rozhodiť ma ide.
Ale to by ma rozhodilo asi z každej pesničky čo "spieva" ten jej super muž.

ciernysokol
9. máj 2024

Neviem, nikdy som od nej nic nekupila, ani nekupim. Celkom som bola vytocena, ze je von aj s muzom, ale o tych mrtvych neviem. Nech si vstupia do svedomia ti, co ju podporuju a nevadi im, ze predava drogy. Celkovo toto infuencerstvo je podla mna podivny biznis zalozeny na obdive od fanusikov, tak keby ju ludia nesledovali a nenakupovali, mozno by bol pokoj.

barbora0308
9. máj 2024

Plackova ma vynikajuco premysleny marketingovy plan. Okrem jej obdivovatelov a fanusikov jej zial aj tato diskusia a svetky ostatne negativne clanky, ci komentare na jej meno iba pridavaju na popularite a sledovanosti. 😔

ciernysokol
9. máj 2024

@stanulienkat ani jednych z menovanych som nevolila. Aky mas problem, nechapem. Zato, ze som proti PS? Ano, som a som aj proti vsetkym ostatnym stranam. Tipovala? Neviem, na akom zaklade ludi skatulkujes. Lebo nesedia do tvojich politickych preferencii? Ze nepoznam inteligentnych ludi? Nevadi, ze som clenom Mensy? Pomoze ti to? Och boze, utocna si, ze az.

ciernysokol
9. máj 2024

@barbora0308 inak, asi mas pravdu. Aj negativna reklama je reklama.

ciernysokol
9. máj 2024

@maca1984 ja som to aj synovi zakazala doma spievat, slak ma z nich ide trafit.

barbora0308
9. máj 2024

@ciernysokol Jasne ze ano...akonahle je o nej dlhsie ticho, tak vypusti nejaky "skandal" a ma o par tisic sledovatelov viacej 🤷🤦.

nyusika
9. máj 2024

dovtedy, sa bude smait do ksichtov, kym ju budu ludia sledovat a nakupovat od nej.

autor
9. máj 2024

@denkatn pravdu máš. Naša vizitka je zvolená.

maca1984
9. máj 2024

@ciernysokol u nás na chalupe zvykne púšťať piatoček sused.
A to je teda " inteligencia" 🙈

autor
9. máj 2024

@barbora0308 na influencerstve by v živote nezarobila taký majland akým sa prezentuje. Kaviarne čo používa isto ako práčku peňazí. Však ona sa pre peniaze aj na porno dala, či to už tiež nie je pravda?

autor
9. máj 2024

Čo má duchom chudobný piatoček s ňou prosím vás? Vracať sa mi z nej chce.

maca1984
9. máj 2024

Ten duchom chudobný piatoček spieva jej muž .
Myslíme tú pesničku " dneska je piatoček..."

vanilkovazmrzka
9. máj 2024

Lebo sme na slovensku.

Oni pomozu ovplyvnovat ludi pred volbami, a im sa potom po volbach nic nestane.

barbora0308
9. máj 2024

Ja netusim kolko ma ona penazi, to nemozeme tusit ani my...osobne si myslin, ze az tak za vodou nie je, ako sa prezentuje, take socialne siete znesu vela. Ale je jasne, ze sa v niecom nelegalnom vezie...aj preto vie dlhodobo fungovat tak, ako funguje.
Ja som chcela iba podotknut na skutocnost, ze ona sama sa vyjadrila, ze jej zadrzanie iba prospelo, kedze jej pribudli sledovatelia na instagrame 🤷.
Takze, ak by sa o nu zaujimali iba jej fanusikovia s IQ lucneho konika, tak by jej popularita bola iba priemerna, ale kedze mnohi sleduju jej zivot, skutky a primitivne vyjadrenia hlavne preto, aby sa nad tym mohli poburit, tak to ma vyhrate....