Neustále buzerovanie, už mi z toho hrabe

24. apr 2024

Odchadzam od neho, takze nehladam radu, co robit. Len je to momentalne dost nahovno, lebo uspory bohvieake nemam, aj ked zarabam, a najst podnajom v mojom meste a okoli je tazke. Rodinu tu nemam a ani kamaratov takych blizkych, ze by som mohla ist k niekomu na cas byvat.

Prisla som sa sem len vyzalovat - dovod rozchodu viac menej 2 a pol roka neustaleho dodrbavania. Kazdy bozi den poznamky co mam na sebe, ze sa mam prezliect, co je, preco jem, ako jem, co hovorim, preco hovorim, ako hovorim, ako mam rozmyslat, co robim zle, ako to mam robit spravne, kedy mozem brat do ruky mobil, kedy nie. Baby ja by som vam aj menovala konkretne situacie, ale bolo ich take kvantum, ze ja si ani nespomeniem na vacsinu. Napriklad vcera to bolo nieco v style:

On: pricod z prace, ja som bola asi polhodinu doma - "a uz si volala do elektrarni?" (kvoli plynu z mojho byvaleho bytu)
Ja: hovorim ti, ze som tam posielala mail minuly tyzden (s vypismi z uctu, lebo mi zle vyratali nedoplatok), a ze mi odpisali, ze to riesia
On: volaj tam, nech to riesia, inak ta daju na sud
Ja: ale oni to RIESIA, to nejde tak rychlo, maju tam milion mailov
On: MAS TAM VOLAT ABY TO RIESILI DAJ SI TO DO KALENDARA
Ja: pamatam si to, zavolam tam zajtra
On: mas si to dat do kalendara
Ja: ty nie si moj sef a ja si budem davat do kalendara co ja chcem

Do elektrarni som volala dnes no a povedali mi, ze moj mail dostali, a ze to riesia. Mam pockat 1-2 tyzdne, lebo maju teraz vela ziadosti...

Predvcerom trval na tom, ze budeme jest zabalene od jeho mamy, ja mu hovorim ze on nech to zje, ale ja mam kaloricky plan a v nedelu som jedla jej obed s kilom masla a smotany, ze dnes idem znova na dietu. On sa na mna samozrejme odul, tak som povedala ze dobre, ale len maso a zeleninu. Potom som bola este hladna, tak som zjedla DVE vidlicky zemiakovej kase, DVE. Na co za mna vyletel, ze zas vyzieram, a ze budem vyplakavat, ze som tlsta.

K postave - nesmiem nosit obtiahnute saty, biele saty, ruzove saty, siroke nohavice, kratke sukne, v podstate NIC okrem dzinsov a triciek. Pripadam si v tom otrasne, nudne, nemastno-neslano furt vlacit len dzinsy a tricka. Kedykolvek si chcem obliect nieco ine, nasleduje scena.

Na dovolenke kazde rano scena, ze na ranajky su take a onake saty prilis, ze si mam obliect to, co on povie. V tom istom hoteli ho vyhodili z vecere sa prezliect, lebo prisiel v kratasoch, aj ked som mu 3x opakovala, ze na veceru v 5* hoteli sa chodi v dlhych nohaviciach a koseli.
Doma chodi vo flakatej bunde a deravom svetri, lebo je mu to luto vyhodit, ale mne ide diktovat, co si mozem a nemozem obliect. Moje saty su aspon ciste, bez dier a vyzehlene.

Pravidelne upratujem cely byt vratane jeho zasvinenej kuchyne, lebo pracuje polku tyzdna z domu a ked sa naobeduje, zasadne po sebe neuprace, umyvam zasraty zachod, periem jeho handry. Na co mi on pravidelne vycita, ze v dome nic nerobim, z coho som si uz z frustracie takmer trhala vlasy, lebo predstavte si, ze daco robite, robite to dobre, ste si vedome, ze to robite, a chlap normalne zadrie a naserie sa, ze to nerobite. To sa pytam, ci j*be mne, alebo jemu. Riesila som to tym, ze som si zapisovala kazdy raz, kedy a co konkretne som porobila a posielala som mu to, ale zatrhol mi to, ze on zo seba nenecha robit debila.

Dnes rano som uplne stratila nervy, lebo mi povedal, ze aj uplny idiot zvladne viac, ako ja (robim okolo domu, pracujem na plny uvazok, donedavna som byvala sama a o vsetko sa starala sama, boze to boli krasne casy), tak ja som mu vykricala, ze nanho sa vysrala aj nevzdelana rumunska ciganka (jeho pravidelne nezamestnana ex, co fakt od neho odisla), ale ja som horsia, ako idiot??

Minuly tyzden som predavala stary pocitac, a hovorim mu, nech dohodne zaujemcu na pondelok, lebo pocitac este musim vycistit a updatnut. On ze nie, ze bude vyzerat ako debil, lebo zaujemca chce prist o hodinu. No o hodinu pocitac hotovy nebol, na co mi pred zaujemcom daval hnusne pohlady a gulal ocami, aka som krava. Zaujemca pocitac kupil, ze to je ok, ze on si to cele spravi sam, ale hanbila som sa jak pes.

Pred niekolkymi mesiacmi som si chcela obut krasne nove cizmy a on mi na to povedal, ze vyzeram ako k*rva. Bol by najradsej, keby som chodila ako pubescentny chlapc v dzinsoch a teniskach.

Takto to ide takmer 3 roky. Pravidelne mi nadava do hysteriek a psychopatiek, ked sa ohradim voci jeho spravaniu, proste takto dalej uz nie, aj ked to bude pre mna narocne so stahovanim a so vsetkym.

vikisisi
24. apr 2024

Gratulujem, že si sa rozhodla urobiť prvý krok za svojím šťastím

autor
24. apr 2024

@vikisisi Predstav si, ze niektori chlapi, ked zena pohrozi odchodom, aspon naoko naslubuju hory-doly, on ani to nie 😀 je mu to uplne u riti ako vsetko okrem jeho televizora a futbalu

ptvw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
reaan
24. apr 2024

Prajem uspesny start do noveho zivota nez tohto individua, zasluzis si to. Vsetko bude lepsie ako toto. Drzim prsty 🤞🤞🤞

autor
24. apr 2024

Bojim sa len, ze nenajdem byt. Pisem aj na privaty, kludne vezmem aj izbu, ak sa budem moct nastahovat co najskor.

svetlonos
24. apr 2024

Pri podaktorych temach si pripadám ako 3 rocne dieťa - nechapem a krútiaci hlavou. Nemam slov. Toto by sim po tyzdni poslala do... A možno aj tresla po drzke. Nepoviem, keby sa mu páčia nejaké saty a vezme ta do obchodu, ci ti aj seknu.
Prečo pre Kristive rany zijes 3 roky s buzerantom???
Vies NJ? Chod ribit do hotela co I len upratovačku na chvíľu, zarob a pozri najom. Akebo odchod do ineho regionu potom aj s lepšou možnosťou práce. Ale taký by u mna neprežil teda bez ujmy, aspom slovnej.

crazy_cat_lady
24. apr 2024

neuveritelne, co clovek dokaze zniest.. otazka je, preco si to tak dlho tolerovala. podstatne je, ze si sa rozhodla odist, zeny sa za takym chlapom urcitep pojdu potrhat. .:D

missviolet
24. apr 2024

od tohto by som utiekla aj keby som sla do najostrasnejsej najmensej garsonky, normalne sa mi tlak dvihol. a absolutne by som mu neprala uz - vednnic nerobis, vsakze? neumyvala po nom atd

h2
24. apr 2024

Nečítala som všetko, lebo je toho až príliš a aj mi stačilo, čo som stihla prečítať. Ale, píšeš o svojom bývalom byte. Čiže mala si byt? Čo sa s ním stalo? Prečo ho už nemáš a zjavne ani peniaze zaňho?

bubinam
24. apr 2024

Dobre ste urobili, že idete od neho. A tým dupľom ak ešte nemáte dieťa. Nebojte, to dáte aj s bývaním.

autor
24. apr 2024

@h2 Mala som ho len prenajaty a prestahovala som sa k nemu po dvoch rokoch

h2
24. apr 2024

Ahá, tak to je divné, že riešiš s elektrárňami veci ty a nie majiteľ. Myslela som, že byt bol tvoj. Škoda. V každom prípade, držím palce, nech sa ti podarí nájsť bývanie čím skôr.

banderaska29
24. apr 2024

gratulujem Ti že si sa odhodlala. nájdes si podnájom ako nic, vôbec sa toho neboj. chod zatial do zdielaneho najmu. neviem , v ktorom meste bývaš, ale pokukaj si aj na FB zvyknut byt - názov mesta a podnájom. napr Bratislava podnájom. tam sa stále niečo ukazuje, denne. takto by to mohlo byt aj inde. časom si niečo nasporíš a možno garzonku zvládnes, popr. 1 izb. byt. a budeš si sama sebe pani 🙂
a hlavne sa prosím Ťa k nemu nevracaj, si slobodná žena, máš cely život pred sebou a aj krásny život. ja Ťa obdivujem ako dlho si to trpela.

livi
24. apr 2024

POkiaľ nemáte deti a nie ste zobratí, tak nič jednoduchšie neexistuje ako odísť..držím palce

januska12323
24. apr 2024

Mňa len zaujíma prečo sa ti otvorili oči až teraz. Tento primitív nemohol byť nikdy normálny.

cacianka
24. apr 2024

Najlepšie rozhodnutie 👍👍👍
Trochu mu pomôž, môj naj odporucany prípravok je gutalax. 3x dávku, každý druhý deň .
A samozrejme nič pre neho a za neho nerob, nech vidí čo to znamená že hovno aj tak robíš

autor
24. apr 2024

@h2 Sme v Nemecku, tu vasto byva, ze platis majitelovi len najom a energie samostatne, lebo poskytovatelov je viac a mozes si vybrat

autor
24. apr 2024

@banderaska29 Mam 33 rokov a uz je to take, ze asi ani nic lepsie nenajdem v mojom veku. Preto som tak dlho zostavala.

autor
24. apr 2024

@januska12323 Ani nebol, uz po troch tyzdnoch sa to zacalo prejavovat. Ale bala som sa, ze si nikoho neajdem a dufala som, ze sa to zmeni. Moja chyba no

h2
24. apr 2024

Lepšie, ako to, čo máš teraz, nájdeš celkom určite.

chodec15
24. apr 2024

@h2 na to by som sa nespoliehal. Niektore zeny maju senzory a predpoklady na to ist z dazda pod okvap. 🙂

vikisisi
24. apr 2024

Máš život pred sebou, nič nemôže byť horšie ako zostať s takým debilom, ubytovanie nájdeš.

radkaradix
24. apr 2024

len zo zvedavosti... on je slovak alebo akej narodnosti?

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
24. apr 2024

prosím Ťa. si ešte mladá žena. keby máš 53 tak ok. všetko máš pred sebou. moja kamoška v 33 po 11 ročnom bezdetnom manželstve odišla tiez od podobneho čuda, ake mas doma ty a do dvoch rokov sa vydala, teraz ma už 3 deti 🙂 vobec nepoužívaj slovo že už nenajdes nič lepšie. už nic horšie mat nemozes ! už bude iba lepšie 🙂

h2
24. apr 2024

@chodec15 Áno, to je fakt. Myslela som to tak, že lepší sa určite bude dať nájsť. Ale či si autorka zase nevyberie podobný typ, sa nedá vylúčiť.

veronicka1901
24. apr 2024

Neviem odkiaľ si, nedala by sa na chvíľu nejaká ubytovňa zohnať? Veľmi ti držím palce a je super, že ti ten človek nezničil sebavedomie 😊👍.

autor
24. apr 2024

@radkaradix Belgican

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mane01
24. apr 2024

Ako si to, probuuuh, vydrzala tak dlho? Moj raz na mna vyletel, ze ked som si po sebe odlozila po obede (pracujeme obaja z domu, ale neobedujeme spolu), preco som aj po nom neodlozila! Tyzden som mu neodkladala nic! Nicove nic… ani salku kavy, ani po spolocnych ranajkach. Hned mu doplo… pri tvojom by som prstom nepohla. Ale fajn, ze ty si sa pohla smerom od neho! Drzim palce, urcite sa nejaky podnajom najde… vsetko lepsie ako toto!