Môj nastávajúci svokor ma vyhodil, lebo som polovičná Rómka

10. máj 2024

Dobrý deň musím sa spýtať aj iných či je to normálne a či mám odísť alebo čo. Mám snúbenca s čakáme spolu babatko, ja som polovičná rómka maminka je biela a tatko je róm. Ale som zo slušnej rodiny, tatko workoholik jak sviňa mama to isté, ľudia ktorý nás poznajú tvrdia že žijeme luxusnejšie ako niektorý biely a že klobúk dolu pred tatkom. Jeho rodina nežije zle ale horšie o dosť ako my, čo sa týka aj domu všetkého, ešte k tomu majú dom zdedený a nie že si postavili alebo kúpili. Ale o to nejde, nikdy nikoho nesúdim pokiaľ niekto neodsúdi mňa, bývala som u našich a on doma lebo jeho dedko mu chce predať lacnejšie pozemok a on chce postaviť bungalov. Lenže ho nebavilo že bývam od neho preč tak jeho rodičia že mám prísť k ním bývať zatiaľ a takto že oni nám pomôžu, no a tu sa to začalo zistila som že jeho otec je extrémne veľký rasista ale že strašný. Zo začiatku bol v pohode tváril sa, a teraz nedávno sme sa s priateľom pohádali kvôli maličkosti a bohužiaľ on išiel akurát okolo keď priateľ buchol dverami. Tak už mal zámienku, aby nemusel trpieť a povedal mu predomnou že mňa ma odviezť domov že do večera tam nebudem a že mi bude posielať peniaze akože na dieťa. Na to sa oni dvaja niečo pohádali a nakoniec z neho zišlo že keby som úplne biela tak môžem u nich bývať do halleluja, a že on proste nemôže mať v dome ciganku. Akože viem že huckal aj ich malú 3 ročnú vnučku že aby sa somnou nebavila a nebrala si nič odomna že som ciganka a mala to zradila ale ja už nevladzem. Hovorím mu ale že čakám ich vnúča to akože mu nevadí ? Priateľ sa snim pohádal ze mu má dať mesiac a ideme do prenájmu, a ze ich nechceme v živote vidieť. Akože ja už neviem čo na toto povedať písala som aj mamke ta hovorí ze mám prísť domov, ale že po tomto nechce aby sme spolu naďalej zostávali ze mám od neho odísť lebo budem celý život trpieť. Akože neviem čo robiť milujeme sa a veľmi, ale keby som toto vedela neviem či by som si aj dieťa nechala keď viem ze ho odsúdia ze je cigánske. Čo mám ďalej robiť? Priateľ sľubuje ze mesiac nech mu príde výplata a môžeme zaplatiť depozit aj nájom a ze ideme hneď preč.

melanta
10. máj 2024

Ty máš žiť so svojim partnerom, nie s jeho rodičmi. Že je jeho otec debil, je jedno. Nie je povinný vo svojom dome prijať synovu priateľku aj s dieťaťom. Dieťa ste si mali zabezpečiť plánovane tak, aby ste otázku bývania mali vyriešenú. A prepáč, ale píšeš tu na ix riadkoch, z akej luxusnej rodiny si a musíte čakať mesiac na výplatu, aby ste mali na nájom? A keď partner ochorie a nedostane výplatu, z čoho zaplatíte prenájom, keď nemá on ani ty nič ušetrené? Toto rieš, toto riešte obaja. Nie to, či jeho rodina prijme vnúča. Bez tej rodiny sa zaobídete, ale ako chcete žiť, keď nemáte na nájom?

autor
10. máj 2024

@melanta hahaha teraz ste ma rozosmiala, keď chceme 3 izbový dom kde sa platí naraz 1800€ tak akože čo mame robiť ? Áno moji rodičia si žijú dobre, ale čo mám ísť domov aby mi prispeli ešte 600€ ? Prečo by sme nemali našetrené ? Ale to su penize na iné účely, do ktorých vás je hovno, vy viete či ja nepracujem ? Akože odkiaľ ste na toto prišla ? Či to tam všetko musím vypisovať aby sa mila dáma ako vy ma neuračila urážať ? A odkiaľ vy viete že môj priateľ nebude mať na nájom ? Keby sme nemali na nájom išli by sme sami bývať ? Trošku rozumu zapojte

melanta
10. máj 2024

A už sa ukázalo, čo si zač. Kde som ťa urazila? Píšeš, že musíte čakať mesiac na výplatu, aby ste mohli ísť do prenájmu. Tak ak máte našetrené, choďte do prenájmu hneď a potom to z tej výplaty do rezervy vráťte. A vyriešené, nemusíš riešiť čo teraz ten mesiac.

zooeynka
10. máj 2024

Stary nie je povinny prichylit teba a vase dieta. Tym sa riad.

0silvia0
10. máj 2024

Tu nie je žiadne iné riešenie ako odísť do svojho. My nevieme dohovoriť nejakému rasistickému chlapovi do duše aby sa k budúcej matke svojho vnúčaťa pekne správal. Nepáči sa ti u nich, treba odísť.

ivik4
10. máj 2024

Vsak a nemozete ist zatial k tvojim rodicom kym este cakate na vyplatu ??? To skrz toto tvoja mama hned ze nemas byt s priatelom? On nemoze za to akeho ma otca

thirstymonk
10. máj 2024

Stary je debil. To je jasne. Či si polovičná ciganka, alebo hoc aj celá, to nie je vada predsa pre boha. Žijeme v roku 2024. Môj syn sa v školke najviac hraje s ciganečkou a čo teraz? Je slušná, nesmrdí, len je kus tmavšia a čo? Nikomu to nevadí.

Najlepšie je odísť do svojho. To, že je niekto tvoja rodina (resp. ešte ani nie je) neznamená, že nemôže byť toxický. Práve naopak. Preč od nich a nech sa strčia.

alickapusinka
10. máj 2024

No mate to ťažké myslím si že by si sa mala vrátiť domov. VY sa pohádate a jeho otec na teba vyskočí že si cigánka a predtým než si nebola tehotná nebola si u nich ani raz nikdy. Nevidel že si polovičná cigánka čo bol slepý. Myslím si že toto dobre nebude. Ja by som ho po tom ani nechcela čo na ňom miluješ ak by bol normálny tak sa ťa zastane a povie rodičom že sú to vaše starosti problémy a nie ich že aj ONI sa veľa krát pohádali. Sme ľudia robíme chyby každý aj manželia, súrodenci, kamaráti kolegovia sa pohádajú a potom si to vysvetlia. Vráť sa domov zbaľ si veci ak si tehotná sa nezlosti. A ani si ťa podľa mňa nezoberie rodičia ho tak spracujú že uvidíš nepôjde s tebou ani do prenájmu. AK začal s tebou chodiť tak nepovedal že si polovičná cigánka či len odrazu aby si išla k ním bývať. Nie sú vám povinný nikto nič dať ako tvoji tak ani jeho rodičia. Ale to ešte neoprávňuje jeho otca sa tak chovať .Tvoja mama dobre TI hovorí vráť sa domov a vykašli sa na neho. Dobre to nebude jeho otec vždy do toho bude rýpať. Ak máte na nájom tak bývajte sami ak nie musíte sa nejako zabezpečiť .A súhlasím s tebou že niektorý cigáni sú lepši ako biely.

vierkainka
10. máj 2024

Ja sa opýtam ak dovolíš....Teba priatel nepredstavil rodičom?Ani ty jeho tvojim?Chodili ste spolu a otehotnela si a az v tejto pozícii ako gravidnu ta predstavil ?Jeho otec je samozrejme nepríjemný,od takeho človeka ruky preč.Dakujem za odpoveď.

januska12323
10. máj 2024

Neurážaj sa keď nenapíšeš všetko ako máme vedieť? Ty sa zbal, choď domov a počkaj kým vás frajer zabezpečí.

viestta
10. máj 2024

Svokor vas nemusi vo svojom dome nechavat. To, ze je rasista je druha vec, ale je na tvojom chlapovi aby vam zabezpecil byvanie, ked uz cakate rodinu.
A krot hormon, lebo si drza ako opica. Prides sa tu postazovat a hned vyskakujes na tie, ktore nepisu to co chces citat. Ked si rovnako drza aj na otca svojho chlapa, tak ani sa mu necudujem, ze vas u seba nechce.

petamich
10. máj 2024

mne to cele hlava neberie - on nevedel, ze si polovicna romka pred tym? partner ta nikdy rodicom nepredstavil?

kazdopadne nezostala by som tam ani 5 sekund navyse, nechapem logike peniaze mame ale cakame na vyplatu, aby sme mohli ist do podnajmu 🤷‍♀️ ved chodte teraz a potom po vyplate dorovnate to, co ste zobrali z uspor

rozculena
10. máj 2024

no pekne si sa predviedla

sasa1310
10. máj 2024

Si myslíš, keď prídeš k nim s bruchom tak budú skákať dva metre od šťastia? V takej situácii, že nie ste schopní zaplatiť depozit a ísť hneď bývať do podnájmu? To potom kde ste to dieťa urobili, keď bývate každý inde a svokor až teraz zistil, že si poloromka. Namiesto urážania sa zbaľ a choďte do podnájmu. Nemáš na 3-izbak, tak hľadaj 2-izbak. Alebo byvajte každý u rodičov ako malé deti

dzulli1980
10. máj 2024

Rómka, nerómka, ak sa takto drzo, vulgárne a povýšenecky bavíš aj s ním, nedivím sa, že Ťa vyhodil ... a ďalšia vec, on nie je povinný poskytnúť vám ubytovanie ... spravili ste si dieťa, starajte sa.

mogaa
10. máj 2024

tak neviem presne čo chceš riešiť....je to dom frajerových rodičov, oni rozhodujú koho tam chcú a koho nie.....na tvojom mieste idem k rodičom a s frajerom do podnájmu keď budú na to financie....nechcú ťa tam, na tom nič nezmení ani keď ich frajer presvečí na ten mesiac

jaskolka
10. máj 2024

Ty si tu nepísala náhodou? Lebo sa mi marí, ze bolo tu dačo podobne. Ak nie, ok.
No takto... Rodičia tvojho partnera absolútne nemajú povinnosť vás prichylit (teda teba) to je jedna vec. To, ze on má názor aký má na ľudí inej pleti, to je síce smutné, ale bohužiaľ, je to tak ako zo je a on názor nemusí zmeniť, je to jeho vec.
Choďte do takého podnájmu, na aký máte a zariadte sa sami podľa svojich možností.
A nakoniec, ak sa aj tam správaš a "vyskakujes" tak ako tu,tak ani sa nečudujem, ze ta tam nechcú. A nie, u mňa nemá to nič spoločné s tvojim pôvodom, ale s tým, ako drzo a vulgárne sa tu vyjadrujes v svojich odpovediach.

butterflyeffect
10. máj 2024

Navrhni priatelovi nech ste na ten mesiac u vasich. To ze priatelov otec je debil nemyslim ze je dovod na rozchod a zvazovanie ci si nechat dieta, ochvilu budete zit vlastny zovot a ked sa to svokrovi nepaci nemusi byt jeho sucastou. Drzim prsteky nech to spolu zvladnete.

danica2711
10. máj 2024

@jaskolka chcela som napísať presne to isté, ušetrila si mi robotu, díky 👍

maminkadeticiek
10. máj 2024

Romka neromka,ale spravas sa a vystupujes ako sedliacka.Tvoj svokor je mozno rasista,ale tvoje vystupovanie urcite nekoresponduje s vasim "majetnejsim statusom".Si decko.

ronie338
10. máj 2024

Mame v rodine štvrtinovu romku. Ma 2 deti s bratrancom a jej svokor je rasista neuveriteľný. Ale na ňu si nikdy nedovolil ani na jej rodinu. Pretože pracujú, starajú sa. Poznám kopec rasostov, môj otec je tiež ale ma kamoša roma ktorý pracuje a ma sa naozaj dobre. Ja nemám problém s nikým, pokiaľ pracuje, ak nepracuje a len chce všetko ten mi vadí. Ci je čierny, žltý, zelený, modrý... qk pracuješ kľudne si buď kvietok ak chceš. Poslala by som ich do riti, zbalila si veci, šla k rodičom a priateľovi povedala ze sa k nemu nastahujes keď nebude bývať s nimi. A už by som k nim nešla ani vnúča by som im neukázala. Ak chcú nech sa prídu ospravedlniť.

1gramofon
10. máj 2024

Pokiaľ si u nich bola taka drzá ako tu, ani sa nedivím, že ťa tam nechce. Pravdu sa nedozvieme. Máš kam ísť, ale presviedčas ho aby si mohla zostať. Nie je lepšie pre tehotnú ženu ísť na mesiac k svojim rodičom a potom do podnájmu? Priateľ rasista očividne nie je a nemôže za to kto ho splodil. Aj pre iné veci sa ľudia nebavia so svokrovcami a nemyslím, že sa musia automaticky strašne trápiť na celý život. To už je trochu prehnane. Celé si to zbytočne komplikujes

mimikarol
10. máj 2024

Cigánka neciganka ak si aj naňho tak otváras papulu ako tu, tak sa ani nečudujem že ťa vyháňa

candii
Autor odpoveď zmazal
Zobraz