Skúsenosti s prírodnými pracími gélmi

10. máj 2024

Ahojte,

máte prosím skúsenosti s danými pracími gélmi - Herbow alebo Tierra Verde? V dm som si všimla i značku Pure Planet ako ďaľší sortiment prírodnej pracej kozmetiky. Vyrovnajú sa účinnosti vyprania klasickým pracím gélom, akými sú napríklad Persil, Savo, ...Ďakujem 🙂

bubuzu
10. máj 2024

Mam vyskúšané niektoré, za mňa naj je ecover, kupovala som kedysi rovno 5 l balenie, len už stojí príliš veľa,podľa mňa. Skúšala som Tierra verde, ale niečo mi na ňom vadilo, vôňa, slabšie vyprate? Už neviem. Teraz používam Feel Eco, majú už aj v DM. Je to český výrobca, vyperie ako normálny prášok. Ale teda, po ani jednom z týchto eko ti nebude prádlo voňať ako po obyc.geloch či praskoch, lebo nebývajú parfumované. Mne to nevadí, nemám rada tie umelé vône.

caroline_
10. máj 2024

Tiera verde som pouzivala veľmi dlho, krasne všetko o pralo ako klasické, teraz používam uz len pracie pásku z dm, a za mna super

lucik194
10. máj 2024

tierra verde mi nikdy nic poriadne nevyprala ☹️ skusala som ju asi 2 mesiace.....

katka700
10. máj 2024

Autorka nečítaj marketingove "omáčky" a pozri si zloženie. Herbow je obyčajná zmeska chemikálií a enzýmov pôsobiacich v širokom rozmedzí teplôt "okorenena" trochou extraktu z mydlovych orechov. Čistý marketingový odrb zvaný greenwashing.
Ušetri a kúp bežný prací gél (a nepoužívaj viac ako treba). Ak chceš prať naozaj ekologicky tak s mydlovymi orechmi alebo kombináciou strúhané mydlo + pracia sóda.

ekira1
12. máj 2024

Z obchodu som prala len vo frosh sensitiv, pral dobre, vôňa žiadna. Inak si kupujem prací gel v čapovanej drogérii, tie i voňajú a tiež dobre perú. A keď mám čas, urobím si gel doma ( mydlo, soda na pranie), alebo prašok na biele ( mydlo, soda na pranie, perkarbonát sodný, TAED).