Vnútromaternicové teliesko

10. máj 2024

Ahojte baby, dnes mám ísť si založiť vnútromaternicové teliesko hormonálne ale včera mi menštruácia skončila 🤷 ešte v stredu som volala dr. Že mám veľmi silnú menštruáciu tak že mám prísť dnes . Tak teraz neviem. Dovolať sa mu nedá . Mám sa nachytať mám ísť alebo radcej to preložím na druhý mesiac?

doriiis
10. máj 2024

Úplne normálne sa dá teliesko vložiť aj mimo menštruácie.Ja som tak menila teliesko pred 3 tyzdnami

stvura
10. máj 2024

praveze odo mna ziadala gynekologicka aby som prisla pocas menstruacie, ze sa lepsie zavadza

autor
10. máj 2024

@stvura ved práve aj mne to povedať dr. Že mám prísť keď bude miernejšia vtedy že vraj to je aj menej bolestivé.

autor
10. máj 2024

@doriiis bolelo to viac ako pri menštruácii?

doriiis
10. máj 2024

Bolelo to úplne rovnako ako pred 5 tími rokmi počas menštruácie

stvura
10. máj 2024

ono je to neprijemne, nie bolestive - neboj, mam tretie a je to v poho

diana20
10. máj 2024

Je to bolestivé, neviem aké šťastie má @stvura ale mňa to určite bolelo.. nie je to nezvladnuteľná bolesť ale určite sa priprav, že to bolí a nie je to len nepríjemné.. držím palce, normálne sa dá aj mimo menštruácie, mne povedala, ze mam prísť počas a aj tak jej to nešlo takže zase je to veľmi individuálne..

autor
10. máj 2024

Ďakujem. tak ja pôjdem nech mám pokoj

raffaella
10. máj 2024

Mne zavádzal doktor Mirenu mimo menzesu, bolo to úplne nebolestivé s výnimkou jedného kŕču ako pri menzese a ani som nevedela že už je potom, keby to neoznámil, trvala to kratšie ako keď sa robí cytoskopia s odberom. Ja si myslím, že priebeh závisí od skúsenosti a šikovnosti doktora, môj zavádza Mirenu bežne.

stvura
10. máj 2024

@diana20 no neviem, mne to bolo len neprijemne (mam tretie zavedene momentalne), ale tak ja mam odrodene bez sitia a nastrihu tri deti - s porodmi do pol hodky, takze prah bolesti velmi nizky. Akurat neznasam toto zavadzanie lebo je to neprijemne - kazdopadne moze si to dat spravit i chirurgicky s uspanim - mne prve museli vybrat takto lebo sa zrastlo.

diana20
10. máj 2024

@stvura no ja zase prvý pôrod s nastrihom 12h ,druhý bez a asi 7 stehov 15h a tretí pôrod 45h bez nastrihu a zranenia.. Môj krčok sa vždy ťažko otváral a aj na teliesko bol tak zatvorený, že to nešlo.. 😅