1 / 1

    Nikdy som to nejedla,ale takto hladná pred večerou by som neváhala momentálne s degustáciou 🙂

    9. máj 2024

    Som sa oblizla aj za ušami.. cibuľa a ocot je základ

    9. máj 2024

    No mňaaaaaam aj ja chceeeeem🤪😁

    9. máj 2024

    @andrejka2424 vazne si nikdy nejedla huspeninu?

    9. máj 2024

    @zazalienka bez toho to nejde

    9. máj 2024

    @miaj uz je po veceri, takze smola 😝

    9. máj 2024

    Ja si prosím chleba, cibuľu a masť, huspenina nie je pre mňa.

    9. máj 2024

    @januska12323 no to by sa naslo, huspeninu som uz zjedol

    9. máj 2024

    Mňam. Ja si pravidelne varím.

    9. máj 2024

    Ani ja som ju nikdy nejedla a ani nemam zaujem
    No prajem dobru chut

    9. máj 2024

    @vyrovnanaosoba to sa vari pol dna, ze?

    9. máj 2024

    @ivik4 dakujem, uz je po..

    9. máj 2024

    @peterusoo ani ja a ani ju jesť nebudem.
    Ani tlacenku, oškvarky, vyprážané mäso akéhokoľvek druhu...ani bôčik. Ani kopec iných jedál
    😉

    9. máj 2024

    @nyusika to vsetko, co si napisala milujem. vyrastal som na zabijackach u starkych, tak asi preto.

    9. máj 2024

    @peterusoo také jedlo bývalo bežné asi všade.
    Mne to nechutilo vôbec nikdy

    9. máj 2024

    @nyusika a na zabijacke bola vzdy topka prasacie mozocky s prazenicou.

    9. máj 2024

    @peterusoo môj dedo miloval krv na cibuľke 😁😁😁

    9. máj 2024

    @nyusika to som nejedol, ale krvavnice ano.

    9. máj 2024

    @peterusoo praženica z mozočkov je TOP 👌 tak isto huspenina a tlačenka. Maximálne 1-2x do roka stačí.
    Zabíjačkovú kapustnicu by som dokázala jesť každý deň 💯🍽

    9. máj 2024

    @123tana123 ja jem tak 3 huspeniny do mesiaca, kapustnica je tiez mega, to hej.

    9. máj 2024

    @peterusoo krv som ochutnala v Maďarsku na vianočných trhoch, akože fakt dobrota. Aj mozocek som ako dieťa mala rada, teraz už by som to asi nezjedla

    9. máj 2024

    @vyrovnanaosoba ja som zase krvavnice jedaval alebo krvavu kasu, ale samotnu krv na tej cibulke este nie.

    9. máj 2024

    @peterusoo vyskúšaj, neolutujes 😉

    9. máj 2024

    @vyrovnanaosoba a s cim? s chlebom a nejakou zavaraninou?

    9. máj 2024

    @peterusoo dobrá na kĺby🙂moja mama si ju vari sama doma, ale ja som to nikdy nejedla🙂)detto ma oblieva pot, keď počujem krvavnice, zabíjačka, tlačenka.Mama môjho frajera ma pozvala na zabíjačku to bola česť mne bolo z toho smradu zle ani som to mäso nemohla zjesť, ale keď to nevidím také pečené mäsko niečo kyslé k tomu by som si dala

    9. máj 2024

    @peterusoo s čerstvým chlebom. A ja s feferonkou

    9. máj 2024

    @peterusoo zabudol si na uši ,fajne sparene ,este lepsie opečene 😉

    9. máj 2024

    ja si studeno/huspeninu pravidelne na jesen (neviem preco prave vtedy mi najviac chuti) robim doma, to je aka mnamkaaaaaa

    9. máj 2024

    V zivote som to nejedla a ani nebudem 🫣😁 ale dobru chut vsetkym co to lubia.. 👍

    9. máj 2024

    Ohohooooooo. Kolagen ako sa patri. Milujeeeem. Hlavne ten vareny od mamy.

    9. máj 2024

    @slavka034 ináč v Maďarsku v jednej restike, ktora ma michelinsku hviezdicku, majú uši v sezónnom menu tusim ako predjedlo. Vždy si poviem, že nabudúce ochutnám, ale nenabrala som este odvahu 😂😂😂
    Možno túto zimu
    Ale ináč zabijackove špeciality milujem

    9. máj 2024

    Och nikdy nikdy ani za svet...a tá cibuľa a ocot k tomu...pre mňa mega hnusné

    9. máj 2024

    robim si samaaaaaa, ale rozhodne bez cibule a octu, lebo by ma roztrhlo

    9. máj 2024

    @andy2305 mohla by si skusit niekedy

    9. máj 2024

    @maryetta tak tak, kolagenik

    9. máj 2024

    @blondiee83 to na tanieri vyzera suprovo, ano zabijackove veci su mnamka

    9. máj 2024

    @santafe sranda a ja sa zase nemozem huspeniny dojest, pravidelne jedavam

    9. máj 2024

    @lucik194 mne by ocot aj cibula chybali a velmi

    9. máj 2024

    @peterusoo no tak ja aj takto.. poctivá domáca tlačenka od svokra, ocot, na vyváženie pukancovy chlieb 😁😁😁

    9. máj 2024

    @zazalienka nooo moze byt tiez samozrejme

    9. máj 2024

    Ja si mnamkam na domácej jarnej možno už aj májovej bryndzi...fajnotka
    Huspeninu-studeno jesť veru neviem...nejako mi to nejde dole krkom...ale taká slaninka s cibuľou...či nieco podobne..mnaaaaam

    9. máj 2024

    @elisebah91 ano bryndzu mozem tiez

    9. máj 2024

    Tiez sa radim k tym, co to nikdy nejedli, nevidelI a ani by to do huby nedali, ale... Kam sa dava ten ocot? :D Ako sa to vlastne je? Zaludok sa mi obraca uz len pri pomysleni na huspeninu, ale zvedava som a vobec tam neviem zaradit ocot

    9. máj 2024

    @refly ja si tu nakrajanu cibulu davam vzdy do malej misky a tam nalejem ocot a tak to jedavam

    9. máj 2024

    Alebo naučili ma, že tlacenku nakrájať na kolesá a poliať mierne octom a popaprikovat...a k tomu nakrájanú cibuľu
    @peterusoo

    9. máj 2024

    Môj otec vždy raz za rok navarí, minie nato všetky plastové dózy a taniere a potom to nestíha jesť, tak rozdáva, ku potešenie ostatnych, všetci spokojní lebo robí dosť masovu😁

    10. máj 2024